28 November 2011

lirik lagu teman..


ni post kedua saya hari ni... huhu... bosan sangat.. tak tau nak buat ape.. drpd buang mase lebih baik kite tulis entry.. ish, entry saya ni asyik pasal kawan jer kan? biase lah.. org takde idea... ok2... ni die lirik die...


jeng jeng jeng....

the lion story feat zahidah- teman
pertama kali kita berjumpa,
tidak kepastiannya ternyata,
diriku dipenuhi soalan,
ku tiada teman...


aku terlihat insan yang keliru,
airnya deras mencermin wajahmu,
engkau menjelma memberi harapan,
menghulur tangan...


sempena hari mulia ini,
aku tersenyum lalu mengimbasi kembali,
semua yang kerap kita mengadukan,
kini jadi bahan rindu yang ku simpan...


detik masa kini kedengaran,
aku mengucap selamat jalan,
kepada teman yang sering menghibur,
dengan gurauan..


bagaikan anak yang baru dilahir,
titisan mata pun mula mengalir,
di simpang jalan kita menyebut.. kata terakhir...
whoaaa...hoaaa....


sempena hari mulia ini,
aku tersenyum lalu mengimbasi kembali,
semua yang kerap kita mengadukan,
kini jadi bahan rindu yang ku simpan...


ku hargai semua yang terjadi,
memang nyata dirimu takkan ada pengganti,
semoga kita dapat bertemu semula,
kerna aku yakin engkau kan sentiasa... dihatiku...

kenape? korang tak pernah dgr lagu ni ke? kalau nak dgr..


click link di bawah yer?

~dah abis dah~

*important fact: lagu ni lagu yg paling popular di kalangan

 murid tahun 6..


0 conteng-conteng: