16 November 2011

takut.. berdebar..huhu

fuhh.. penatnya hari ni..petang tadi ada latihan drama untuk hari anugerah..huhu..
para blogger bloggie sekalian..mungkin ramai yg dah sedia maklum.. esok adelah hari yg paling bermakna bagi murid2 tahun 6.. bagi yg tak tahu, meh sini saya terangkan... sebenarnya esok keputusan UPSR akan diumumkan.. dan saya adalah salah satu drpd UPSR victim bgi tahun ni...

well, kalau korang semua ada di tempat saya, ape yg korang rasa? mesti rasa takut kan.. mungkin korang nmpk saya ni rilek je..(siapa yg nmpk jela).. tapi dlm hati takde siapapun yg tahu.. apa yg boleh saya lakukan hanyalah berdoa.. huhu.. siapa yg baca blog ni skarang tolong doakan skali ye!!nampaknya tak boleh tidur la malam ni...
 dup dap dup dap... korang dgr tak bunyi jantung berdegup? ish2.. jantung siapa la tu...



~dah abis dah~
*siapa2 tolong belikan ubat tidur ye.. supaya boleh tidur nyenyak malam ni..
 huhu

0 conteng-conteng: