07 December 2011

contest andai aku blogger terkenal..



korang nampak tak banner di atas? nampak kan? buat sesiapa yg still tak nampak, sila pakai cermin mata ye!! (gurau je).. ok, hari ni saya nak bagitau yg saya nak sertai satu contest..(haha.. over excited... maklumlah ni contest petama yg saya sertai).. 

dgr nama contest nya pun dah rasa excited kan.. andai aku blogger terkenal.. kalau korang jadi blogger yg terkenal, apa korang nak buat..hmm... korang tau tak.. impian saya kan nak jadi cikgu +penulis novel + blogger... ada ke org macam tu? kalau takde pon saya akan pastikan impian saya tu tercapai.. hebat tak?? (ada budak sudah perasan)..

hmm.. kalau lah saya jadi blogger terkenal+ novelis terkenal, saya akan lakukan perkara2 ini:
waktu pelancaran novel saya nanti, saya akan himpunkan semua blogger2 di Malaysia.. and saya     nak bagi novel saya kat semua blogger2 secara PERCUMA!! (huhu~ tak pernah dibuat org pun)
 saya nak buat 'jelajah blogger' kat semua negeri di Malaysia.. lebih kurang mcm perjumpaan pink kak AinMaisarah tu.. waktu ni saya dan blogger2 semua akan membuat pelbagai aktiviti bersama.. hubungan antara blogger2 pun akan menjadi rapat dan waktu ni juga kita boleh 'exchange2' idea..
saya nak buat satu bengkel untuk semua blogger2 tentang cara2 nakjadi blogger terkenal.. huhu~
saya nak belanja semua followers2 saya.. hmmm.. yang ni agak mustahil untuk saya buat... tapi saya akan cuba buat... (itupun kalau saya jadi blogger terkenal la)...

.siapa2 yg nak sertai contest ni, baik korang tekan link ni cepat2.. 


tekan jgn tak tekan.. sebelum korang menyesal... syarat2 penyertaan semuanya ada kat situ.. just click je ye!!

lastly.. saya nak tagkan 3 org kawan...


~dah abis dah~
jgn lupe join contest ni ye!!




2 conteng-conteng:

Eyfa Zalifa said...

eh,saya pun join gak dik:)

puteri nur afiqah said...

hihi.. sammalah kita..