31 December 2011

contest |blog saye super power


papantandashadow1.png image by fiffiey

pada tengahhari yg indah dgn cuaca yg panas terik ni, saya nak join contest |blog saye super power...
saya telah ditag oleh pwencess yuyue....

actually, blog say ni bukannya se'power' minuman super power yg mmg sangat power tu...
saja je nak join.... lagipun, dah lama sgt tak join contest- montest ni... ada la jugak pasang angan2 nak ada
blog yg super power mcm blog2 lain... huhu... harap2 la satu hari nnti angan2 ni akan jadi kenyataan..

ok2... saya tak nak ckp panjang2... nanti pening pulak korang dgr saya membebel... nak join??? klik banner di atas yer!

org2 bertuah yg telah di tag..... ada aiskrim percuma untuk korang... hihi... gurau je...
harap korang join contest ni ye!!

~dah abis dah~



2 conteng-conteng: