12 December 2011

kemas mengemas..

hello, semua.. fuh.. letih sungguh hari ni... saya baru saja selesai mengedit blog ni.. nampak tak perubahan blog saya? apa dia? korang tak nampak? don't worry.. saya dah sediakan cermin mata untuk korang...   
(alooloooo... comelnya cermin mata)
ok2...sebenarnya saya dah buat banyak perubahan pd blog saya... cuba korg tgok kat saya punya comment box... ade icon tomey2 kan.. comel kan.. tanpa tutorial ni, takkan adalah icon tomey2 kan comey box tu...
ni nak promote sikit ni... LYSSA FAIZUREEN.. tekan ye jangan tak tekan..

lepas edit blog tadi saya pun pergi check berat blog saya.. nasib baik blog saya dikira ringan lagi..
ni berat blog saya... 93.04 KB.. ni kira ideal lagi ni... nasib baik.. kalau tak terpaksa pergi slim world..

bukan je blog saya yg sdg dikemas.. tapi rumah saya pun sdg dikemas.. penat tau saya tolong.. nak tau tolong apa? saya tolong tgok je... hihi~ mestilah tak.. saya tolong sikit2 je.. tolong buang2 habuk..

korg nak tau tak, saya dok 'kemas' blog ni dari pagi sampai sekarang tau.. tak makan lagi ni..
lapar tau.. nak menulis pun idea tak keluar..
okeylah.. saya nak pergi makan ni.. perut ni tak habis2 menyanyi lagu2 korea.. pening saya mendengarnya..
let's eat...

eh, tunggu2.. ingat.. jgn makan mknn ni tau.. tak baik untuk kesihatan... ok2.. i want to eat... tata

~dah abis dah~
korang dgr tak bunyi perut berbunyi? for your info, tu bunyi perut saya



2 conteng-conteng:

starzieti said...

wah, perut die nyanyi lagu korea. hebak hebak ! hehe. :D

follow u. :)

puteri nur afiqah said...

@starzieti
hihihi