31 December 2011

Segmen: Blogwalking and Follow by Tintan


hello semua bloggers and bloggies sekalian... hari ni saya nak join segmen cik tintan ni...

Segmen:Blogwalking and Follow by Tintan

korang nak tahu kenapa saya tergerak hati nak join segmen ni??? sebab...... jeng... jeng... jeng...

cik tintan dgn sukarelanya menjemput saya untuk join segmen dia... weheee... terharu rasanya... huhu.... meleleh air mata...
 sebab segmen ni nampak menarik!! tengok banner dia.... cantik tak??
cantik, menarik, tertarik, kau memang da bom kan??

actually, blogwalking ni salah satu perkara favourite dlm berblogging selain drpd bersegmen... saya suka berblogwalking ni sbb dari sini la saya dapat tengok keindahan2 blog2 org lain.... tengok cara penulisan org lain....  kalau nak dibandingkan blog saya dgn blog org lain, maka terserlah la ketidakcantikan blog ni... huhu... (tapi saya still bersyukur..) lagi satu sbb saya suka berblogwalking ialah dpt tambah followers.. huhu.. (korang pun mesti sama mcm saya kan???)

ish2.. dah panjang sgt kan saya merepek ni??? korang mesti nak join jugak kan??? no worries... just klik the banner okey??? senang je kan....

okey, saya nak tag bloggie2 yg chumel2 ni...

~dah abis dah~
join cepat!! tarikh tutup malam ni!



15 conteng-conteng:

nur ika said...

tq dear tag akak..akak join ye..^.^

puteri nur afiqah said...

@nur ika
welcome..

nur fadzlin:) said...

heyy , akak datang jenguk sini . and thank you follow . akak da follow balik ;DD

puteri nur afiqah said...

thanks akak :)

nur najwa said...

hyee..tQ datang jenguk yang akak punye..done follow u..=D

purpleholics ladyzsara said...

follow here :)
dari segmen yg same .

puteri nur afiqah said...

@purpleholics ladyzsara
thanks follow ^_^

iffah nur dini said...

hey, done follow you. blogwalking sekali dekat sini.

puteri nur afiqah said...

@iffah nur dini
thanks sudi follow :)

hidayah said...

dr segmen yg sme ..
http://rainingofmylife.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html
jemput follow blog saye gak

tanx :D

Amanina said...

hai dari segmen sama, dah follow. Thanks follow me~

puteri nur afiqah said...

@hidayah
ok ^_^

puteri nur afiqah said...

@Amanina
hai aka... same2 ^_^

NST.. :D said...

follow me back.. :) dr segmen yg same

http://loveunst.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

puteri nur afiqah said...

@NST.. :D
done follow you..