01 January 2012

Segmen cik yuyue : follower bawah 1000


yea! hari ni nak join segmen lagi... segmen pertama dlm tahun 2012... hari ni saya nak join segmen cik pwencess yuyue .... sesuai sgtla nama segmen ni dgn blog saya ni... bagai pinang dibelah dua...
nak snapshot korang ni... say cheese....

segmen ni cuma terbuka kpd blogger2 yg followernya bawah 1000 je tau! nak join tak?? kalau nak join klik link bawah ni tau.....

hurmm... mesti korang semua nak kan followers korang beribu- riban dan berjuta- jutan kan??? fuyoo... kalau lah followers saya ni beribu- riban macam kak lyssa faizureen yg tomey2 tu.... alangkah bahagianya saya.... rasa dunia ni saya yg punya... huhu..... lepas tu kan, saya nak belanja lollipop comel untuk followers saya yg tomey2 ni.... yeay!! tepuk tgn2....

rasanya kalau nak followers beribu- riban ni mmg memerlukan kesabaran yg sgt tinggi... agaknya bertahun2 kot baru sampai beribu2.... nak dpt 200 pun susah sgt2.. apatah lagi nak beribu2... huhu..

oklah... tak nak merapu panjang2 la.... sampai sini dulu ye!! jgn lupa join tau!! 

p/s: tarikh tutup segmen ni 3 Januari 2011... eh.. silap2... 2012... jadi jomla kita pandu kereta laju2 ke blog cik yuyue ni tau!!

~dah abis dah~

  

7 conteng-conteng:

teko_milo said...

salam ziarah dari segmen yg sama.jom jenguk blog TM (",)

puteri nur afiqah said...

@teko_milo
ok...

Fatin Anis Syakiera Binti Hilmy said...
This comment has been removed by the author.
Fatin Anis Syakiera Binti Hilmy said...

thanks follow !! akak dah follow awk baLik !!

puteri nur afiqah said...

@Fatin Anis Syakiera Binti Hilmy
welcome akak ^_^

Cik Akmal said...

Hi cik puteri yg comel.. salam kenal..;)

puteri nur afiqah said...

@Cik Akmal
hai cik akmal yg comel... salam kenal juga ^_^