24 December 2011

segmen cik yuyue: follower bawah 700

hello semua... dah bangun ke belum?? mesti la dah kan.. kalau tak siapa yg tengah baca entry ni... korang nak pergi lunch yer ?? tunggu la kejap... ada berita sensasi ni.... nak tau berita apa yg sensasi tu???
jeng... jeng.... jeng.... -------------> sebenarnya hari ni saya nak join segmen cik yuyue....  amacam? sensasi kan berita tu... hihi...

hurm... actually.. tertarik sangat2 nak join segmen ni.. sebab rasanya segmen sesuai sangat dgn saya... ibarat merpati dua sejoli + bagai pinang dibelah dua.... hihi.... mana taknya... followers saya ni.... jgnkan 700... 200 pun tak sampai lagi..... huhuhu... (emotional kejap..)


nak join jugak tak? kalau nak join, klik link kat bwh tu ye...

soalan2 cik yuyue yg harus dijawab :-
 berapa lama berblogging??
      kira2 1 bulan 9 hari.... jam, minit dan saatnya tak diketahui...
 kenapa berblog?
      saja..... suka2.... lagipun boleh isi masa lapang..... asyik berfb je.... sekali sekala tukar aktiviti....
 nasihat kepada blogger2 otai?
      kepada blogger2 otai, sila beri tunjuk ajar kat saya tau.... saya ni masih baru belajar.... kalau ada apa2 
      cadangan, nasihat ataupun kritikan, sudi2la komen entry saya ataupun boleh jerit kuat2 kat shoutbox tu...


ye.... dah siap... senang je kan? tunggu apa lagi? jom la join ramai2.... kalau nak join tu... cepat2 ya...
tarikh tutupnya 26-12-2012... eh... silap2... 26-12-2011 tau!!!

~dah abis dah~



13 conteng-conteng:

Onitsuka_hana said...

hehe join gak

DiDiE eLa said...

balas kunjungan...

Zizie LAM said...

balas kunjungan & follow! hehe

A'ishah Kamaludin said...

Salam

Thanks singgah blog saya...

Balas kunjungan..

Follow sini, nnt rerajin lah update k

Latest entry-->Tentang THL #1: Berangan Nak Jadi English Writer

puteri nur afiqah said...

@Onitsuka_hana
hehe

puteri nur afiqah said...

@DiDiE eLa
^thanks^

puteri nur afiqah said...

@Zizie LAM
thanks ^_^

puteri nur afiqah said...

@A'ishah Kamaludin
welcome...
ok... nanti saya akan sntiasa rajin mengupdate...

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama...

dah follow....

http://azzafdzal.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-500.html

puteri nur afiqah said...

@Azza Afdzal
thanks follow ^_^

deqla manjew said...

slm knl..sy dari segmen yg sama..done follow u back dear...tengs

http://norumara.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyu-follower-bawah-700.html

nur syafiqah said...

dr segmen yg same :)
jalan2 sini

http://momiemonsta.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

puteri nur afiqah said...

@deqla manjew
welcome...