30 December 2011

segmen: jom sertai senarai blog terhebat 2012!

hai semua.... hari ni saya nak join segmen lagi... amacam? rajin tak saya join segmen??? huhu...kalau join segmen mmglah rajin... tapi, kalau nak buat ulangkaji... ish2... mmg malas sgt2... huhu...pecah rahsia....

dah2...sesi merepek dah habis... jom kita ke topik kita... actually, saya ditag oleh si comey erysha....

           erysha: erysha tag nme kak putri dalam satu lagi entry!!!       

rasanya segmen ni mcm best je... tu yg saya join ni.....

amacam?? tertarik nak join??? jom klik banner tu....

memandangkan kak ira arina suruh buat entry yg paling ringkas, saya pun tak nak membebel panjang2...
jom kita join tau!

lastly, saya nak nak mereka!!

~dah abis dah~
jom join!!


16 conteng-conteng:

Onitsuka_hana said...

tq tag :) nak join tapi relax dlu tarikh tutup lambat lg.hehe

puteri nur afiqah said...

@Onitsuka_hana
welcome ^_^.. okey2.. tapi jgn tak join pulak yer...

Puteri Zelyn said...

Hai puteri .. thanks follow akak yea ..
akak dah follow balik tau ! :)

puteri nur afiqah said...

@Puteri Zelyn
hai akak.. thanks yer sudi follow saya!

Aireyn Ashra ツ said...

Haii , saya singgah sini sorry lambat sngt sbb kt terengganu , hehe , follow here :D

dari : http://aireynhistorylife.blogspot.com/

puteri nur afiqah said...

@Aireyn Ashra ツ
hai kak aireyn.. thanks sbb sudi follow... ^_^

[ wanni ] said...

follow sini.. tq sebab jenguk blog wani dulu :D

kewchik said...

Hai awak , Kite dari segmen yg sme . Kite dtg nak terjah blogg awk , Terjah blog kite balek yea'

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

AtyraAqilah said...

Hi! Dari segmen yang sama. Terjah sini :)

http://eyrababymilo.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

puteri nur afiqah said...

@[ wanni ]
welcome ^_^

puteri nur afiqah said...

@kewchik
hai jugak.. okey, blog anda akan diterjah....

puteri nur afiqah said...

@AtyraAqilah
thanks... ^_^

missmashimaaru said...

IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
thanks join segmen ni :)
maaf lambat terjah korang ya :)

puteri nur afiqah said...

@missmashimaaru
sama2.... thanks sbb buat segmen yg best ni... ^_^

♥GEE♥ said...

dari segmen yg sma
and dah f0ll0w awak.
sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

puteri nur afiqah said...

@♥GEE♥
thanks follow... ^_^...
sudh follow balik..