13 December 2011

Segmen: jom singgah dan kenal!


hai semua! hari ni saya join satu lagi segmen... saya di tag oleh Lieyana... 
yana (guest)klik sni...http://thelieyanadiary.blogspot.com/2011/12/segmenjom-singgah-dan-kenal.html
thanks lieyana.... ni hadiah untuk awak....
mini lolipop satu... tak boleh banyak2... nanti sakit gigi.....

korang nak join jugak?? jom join ramai2... click sini ye! jgn malu jgn segan...
semua maklumat ada kat link tu ye...
kalau korang nak join, pandu kereta tu laju2 sikit sebab tarikh tutup malam ni!
vrooooom.....

lastly, saya nak tag korang berdua... 

~dah abis dah~


6 conteng-conteng:

fierul said...

singgah sini dari segmen yang sma ..
jemput singgah blog saya .

jom join segmen nie plak .
http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/12/segmen-1-segmen-aku-dan-zodiak.html

Syukrina said...

http://handmadeakuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-singgah-dan-kenal.html

dri segmen yg sme . done follow you , hit me back oke . btw nice blog lha dear =)

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye puteri~!!

wah,mude lg eh awk nie..salam knal ye..

puteri nur afiqah said...

@Nisa Greennnpanda
hihihi... salam kenal juga..

Sabrina LV's Official said...

Awak ~ Cuba tengok dekat sidebar saya kalau nak follow ;)

puteri nur afiqah said...

@Sabrina LV's Official
ok :)