22 December 2011

Segmen | Jom Terjah and Follow



sebelum saya proceed pada tajuk, saya nak ucapkan tahniah kepada calon2 PMR 2011 yg telah memperoleh keputusan yg cemerlang... bak kata org putih 'pass with flying colours' gitu.. 
kpd yg tak berjaya memperoleh keputusan yg cemerlang, jgn risau.. sbb masa dpn korang semua masih panjang lagi.. 


hari ni saya nak join satu lagi segmen.. segmen ni merupakan segmen pertama kak Eiqa ni... menarik kan?
korang nak join sekali? boleh, takde masalah.. jom picit link ni..

tahun 2011 dah nak habis.. tahun 2012 tu dok jengah je dari luar tingkap rumah korang.. mesti korang semua ada azam korang masing2 kan? saya pun ada jugak azam saya....

azam baru tahun 2012
 nak jadi hamba Allah yg sentiasa taat akan perintah dan taat pada ibu bapa jugak...
 nak belajar rajin2...  sebab sebagai seorang pelajar, matlamat kita adalah belajar.. betul tak? lagipun menuntut ilmu tu kan wajib..
 nak majukan blog ni... hmm.. yg ni rasanya mcm mustahil sikit kot.. sebab tahun depan saya dah masuk tingkatan satu.. jadi takkan ada masa lagi nak mengupdate blog ni sebab saya duduk kat asrama... tapi takpe.. usaha tangga kejayaan.. chaiyok2!
 tak nak gaduh2 dah ngan kawan2.. hmm... kat sekolah rendah ni, kitorang ni selalu gaduh2... pasal hal kecik pun nak gaduh... dah2... tak mau gaduh2 dah.. kalau boleh saya nak sentiasajadi kawan yg baik dan sentiasa gembirakan hati org lain...
 and saya nak jadi orang yg berguna pada diri sendiri, keluarga, kawan2, cikgu, dan masyarakat. walau di mana pun saya berada....

kalau nak disenaraikan satu persatu, sampai malam pun tak habis agaknya... harap2 la azam saya ni akan tercapai....

~dah abis dah~
jgn lupa join segmen ni tau!


15 conteng-conteng:

huda said...

thanks ye ^_^. btw akak singgah kejab kat sini. hehe ^_^.
wosh u good luck ^_^

puteri nur afiqah said...

welcome...
thanks sudi singgah kat sini...
^_^

ratu zuleyqha said...

dtg bls kunjungan, hope impian adik pn tercapai (:

puteri nur afiqah said...

@ratu zuleyqha
thanks ^_^

dhia adawiyah said...

hai , semoga azam semua tercapai .. harap dapat datang ke blog wieya ye .

Y A N A :) said...

dtanx dry segmen yg sama.. gud lucx erx adex..done follow u :)

Cik Aya said...

thank adik singgah blog akak..and wish akak..~akak doakan azam adik kan tercapai..insyaallah..rajin2 belajar eh!!!

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

begitau awk dkat sini..tag awk.:http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2011/12/giveaway-1st-cik-violet.html join ya!

puteri nur afiqah said...

@dhia adawiyah
hai.. thanks kak...
saya dah follow akak...
sori lmbt follow...
button follow tu rosak kot..

puteri nur afiqah said...

@Y A N A :)
thanks.. ^_^

puteri nur afiqah said...

@Cik Aya
welcome ^_^

puteri nur afiqah said...

@^o^...Cek pipah L!fe Story
thank tag saya.. ada masa saya join...

e d r i n a . 피나 said...

belajar rajin2 yer adik .. :)

puteri nur afiqah said...

@e d r i n a . 피나
ok akak ^_^

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama...
salam p'kenalan...^_^