24 January 2012

GA: I want makeover blog by nanalee


ok semua.... hari ni saya nak join satu giveaway yg diberi nama i want makeover blog oleh kak nanalee.... memandangkan blog ini tak pernah di'makeover' mahupun di'make-up' ataupun yg seumpama dgnnya, so tergeraklah hati saya untuk meng'join' giveaway ni... lagipun, saya telah ditag oleh kak afini yg tomey2 ni..... arigato gozaimasu kak fini....

disnapshot secara langsung di blog kak fini

sekarang, jom kita tengok banner dia yg tersangatlah comel......
cairnya hati sesiapa yg tengok banner ni... tomey sgt2....

sesiapa yg rasa tertarik hati dgn keayuan dan kecomelan banner ni, jomlah join ga ni... caranya senang sangat... cuma klik kat banner tu dan ikut je peraturan yg ditetapkan.....

blog2 comel yg telah ditag:


~dah abis dah~
jom kita join!!!






4 conteng-conteng:

nanaLEE said...

hye thnks for join btw gudluck syg ^^

puteri nur afiqah said...

@nanaLEE
welcome ^_^

Norerysha Shahiera said...

wink2..tengs yaa kak puteri ...huhu.........:D

puteri nur afiqah said...

@Norerysha Shahiera
wink2... welcome.. ^_^