29 January 2012

kembali ke mahligai I-Gop

entry ni merupakan entry saya yg terakhir.... kenapa??? saya nak pergi mana ni??? mestilah saya nak kembali ke mahligai I- Gop yg tercinta ni... tercintalah sangat... actually, saya malas sangat nak pergi asrama ni... yelah, terpaksa terpisah beribu2 batu dgn blog kesayangan saya ni... tapi, saya pergi sana pun bukan sebab untuk bersuka ria tapi untuk satu misi dan visi iaitu menuntut ilmu....

menuntut ilmu biarlah sampai ke negara China

menuntut ilmu memang memerlukan pengorbanan.. so, terpaksalah saya tinggalkan keluarga dan blog saya yg sangat2 saya sayang ni....

but, sebelum saya tinggakan blog ni, saya telah mendecorate, memakeup, dan semua yg sama waktu dgnnya... saya nak bagi fresh new look kepada blog saya ni... mana taknya, dah setahun dah blog saya ni tak tukar baju baru... saya harap korang semua suka dgn wajah baru blog ni.... kalau ada apa2 yg terkurang atau terlebih, korang jgn segan2 untuk komen yer!!

akhir kata, saya nak ucapkan selamat tinggal a.k.a. goodbye a.k.a. sayonara dan semua perkataan yg sewaktu dgnnya... semoga hari2 korang sentiasa ceria dan happy blogging....


~dah abis dah~




6 conteng-conteng:

yana said...

puteri di tag di cne
http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jawab-11-soal-11.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ..
Niena ada buat GA .. Lebih 51 hadiah untuk dimenngi .. jom join !

http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

nur ika said...

aloooo..jga dri adik kecil..^,^dh blek t jengok2 laa..

puteri nur afiqah said...

@yana
ok... thanks tag... ^_^

puteri nur afiqah said...

@Niena Sofea
salam kenal... dah join dah ^_^

puteri nur afiqah said...

@nur ika
ok.... thanks akak tomey! ^_^