03 January 2012

last day in my home sweet home...


hello semua.... korang semua sihat kan?? alhamdulillah harap2 semuanya sihat la ye.. kalau tak sihat tu, jgn lupa mkn ubat tau!

seperti yg semua sedia maklum, esok akan bermulanya sesi persekolahan bagi tahun 2012.... dan.... esok jugak saya akan meninggalkan my lovely home sweet home ni... terpaksa tinggalkan kucing2 saya yg tomey2 ni...
 
comey tak?? saya curi gambar kucing ni kat rumah mr. google images.... huhuhu

bukan tu je.... saya terpaksa tinggalkan dunia sktb yg penuh warna warni macam pelangi tu... terpaksa tinggalkan kawan2 yg baik2 belaka.... and terpaksa tinggalkan blog kesayangan ni... uwaaaa.....

tapi, nak buat macammana... hidup tetap hidup... dan masa akan terus berjalan tanpa menunggu kita....dan esok akan bermulalah hidup baru di dunia baru iaitu dunia i-gop....

terasa sekejap sangat cuti kali ni... sebulan umpama sehari, sehari umpama seminit dan seminit umpama sesaat.... ( macam mana la tu ye??) apapun, saya nak ucapkan selamat kembali ke sekolah kepada semua yg bergelar murid, pelajar dan lain2 yg sewaktu dgnnya... 

p/s: tolong jaga blog kesayangan saya ni tau.... kasi dia makan hari2 tapi jgn sampai gemuk pulak ye!

~dah abis dah~




0 conteng-conteng: