24 January 2012

new cicaktersepit bloglist

morning semua... hari ni saya rasa teringin pulak nak join new cicaktersepit bloglist... maklumlah, saya ni asyik join segmen je.... sekali sekala nak jugak join bloglist pulak kan?

banner yg simple tapi gempak....

nak join jugak tak? senang je... di bawah ni adalah syarat2 untuk join bloglist ni....

-
-
-
-
-
aish! mana syarat2nya ni..... sabar2.... music please...... jeng.... jeng.... jeng.....
-
-
-
-
-
-

SYARAT - SYARATNYA:

* buad satu entry pasal benda nih
* just letakkan BANNER dan linkkan dekat entry nih..

* follow kalau nak larh [ tiada paksaan]
* kalau nak tengok bloglist lame hanna leh tengok dekat sini... 
* sape yang join INSYALLAH akan terus masuk dalam bloglist hanna


syarat2 ni saya copy exclusive drpd blog kak hanna tau!senang je kan syarat2 nye.... ha, kalau korang berminat nak join,klik je kat banner tu....

cepat! cepat! jgn lambat! sebab tarikh tutup dia esok!! jom join ramai2.....

~dah abis dah~



0 conteng-conteng: