23 January 2012

saya tahu blog saya terbaik


hai semua... korang dah makan ke belum?? yg belum makan tu makanlah dulu ye... nanti perut kosong pulak kan... hmmm... mesti korang pelik kan dgn tajuk kat atas??dan mesti ada jugak yg berfikir dlm hati...
apa kena la budak ni... perasan betul....

Preview
actually, ni adalah tajuk blog review kak ain soofiyah...alkisahnya macam ni, kak ain tulis kat shoutbox saya:


so, bila dah di'invite' secara rasmi oleh kak ain sendiri (ala2 VIP pulak) saya pun buat keputusan untuk join... actually, saya ni tak berapa nak faham sgt pasal review2 ni.... bila saya dah tengok contoh org lain buat, baru la saya faham....

so, hari ni saya nak review blog kak ain soofiyah sikit.....
berdasarkan pemerhatian saya, saya rasa saya dah jatuh cinta pandang pertama dgn blog kak ain ni.... nak tau tak sebab apa? 
blog kak ain ni kaler pink + purple (my favourite colour tu).... sejuk je mata memandang....
blog kak ain ni kemas sgt2.... tak macam blog saya ni... serabut... betul tak???
cara penulisan yg penuh dgn lemak berkrim dan cukup rasanya..... 

kalau nak dibandingkan blog saya dgn blog kak ain ni, dah mcm langit dgn bumi kan??

~dah abis dah~



4 conteng-conteng:

Yasmin Aris ♥ said...

comelnyee dia review blog ! hihi

NighBerkz’S Blogs said...

ahkhak len blog len carenye mngikut tn tanah blog..heheh


anyway nice blog..


http://nighberkz.blogspot.com

puteri nur afiqah said...

@Yasmin Aris ♥
thanks ^_^ hihihi

puteri nur afiqah said...

@NighBerkz’S Blogs
yup! betul2... lain blog lain caranya...
thanks ^_^