02 January 2012

Segmen Bloglist Almira Alwani 2012


wehee.... hari ni saya nak join segmen kak yana...ni segmen kedua yg saya join dlm tahun 2012 ni... segmen ni diberi nama Segmen Bloglist Almira Alwani 2012... dan hari ni saya telah ditag oleh cik iris.... jom jenguk blog dia!!

kak yana suruh sertakan sekali bulan kelahiran... hmmm... saya puteri nur afiqah bt. megat abdul samat mula bernafas pada bulan januari 1999....

jom la ramai2 kita join segmen ni.... best tau??? tak percaya ke?? cuba korang tengok banner ni....
-
-
-
banner segmen kak yana yg tomey!!
-
-
-
macammana?? menarik kan?? so, tunggu apalagi?? jomla join sekali..... kalau korang nak join, klik kat banner atau klik kat link bawah ni ye!
-
-
-
-
ok... korang adalah org bertuah yg telah ditag!

~dah abis dah~



10 conteng-conteng:

Norerysha Shahiera said...

thanks ye...ehhehe...kak puteri baik ^^

yana said...

Tq sbb sudi join...jom terjah kawan2 yang lain...

izzah chot said...

salam.. terima kasih sebab sudi follow saya.. done follow you.. ^^

puteri nur afiqah said...

@Norerysha Shahiera
welcome... ehehehe.. erysha lgi baik ^_^

puteri nur afiqah said...

@yana
welcome... okey, saya akan terjah blog lain.. ^_^

puteri nur afiqah said...

@izzah chot
wsalam.. same2... thanks sbb follow saya.. ^_^

Shaidatul Aireen said...

thanks for tag sayangg . :)

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan segmen bloglist & follow juge. lucky no 254. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-bloglist-almira-alwani-2012.html

puteri nur afiqah said...

@Shaidatul Aireen
welcome....

puteri nur afiqah said...

@9n0L4
okey... ^_^