22 January 2012

Segmen | Hobi Saya: Blogwalking+Follow


ok... saya nak mulakan hari yg indah ini dgn menjoin segmen lagi.... saya telah ditag oleh kak puteri hanisah. so, apa lagi, saya pun joinlah segmen cik mimie michiko ni ....

banner yang comei sgt2...

segmen ni diberi nama hobi saya blogwalking and follow... bila sebut pasal blog je, automatik akan terkeluar blogwalking dgn follow... diorang ni macam ada special relationship je kan?? (haha,dah merapu)......

actually, saya memang suka sangat2 berblogwalking dan mengfollow orang lain punya blog... sbb bila kita berblogwalking, dptlah kita mencuci mata melihat keindahan blog org lain.. ala2 window shopping la katakan.... 

kalau korang rasa tertarik nak join segmen ni, apalagi klik la kat saya yg comel ni.......
tarikh expirednya jatuh pada 23/1/2012 tau... so,apa lagi korang duk menungkan tu.... jom kita serbu blog kak mimie michiko ramai2......

lastly, saya nak tag org2 yg berikut:

~dah abis dah~



18 conteng-conteng:

Cik Rose Cute said...

Singgah sini dan follow dari segmen yg sama

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Mimie said...

thanks join.. selamat berkenalan n happy blogging..

p/s : mimie follow

puteri nur afiqah said...

@Cik Rose Cute
thanks sudi follow ^_^

Engku Muzahadin said...

Thanks sudi follow`
Dah follow awk balik.
Salam Perkenalan :)

hanna aleeya said...

jalan-jalan..

puteri nur afiqah said...

@Engku Muzahadin
same2...

puteri nur afiqah said...

@hanna aleeya
thanks sudi jalan2 kat sini...

puteri nur afiqah said...

@Mimie
welcome ^_^
happy blogging too...
thanks sebab follow saya...

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

puteri nur afiqah said...

@myu
wasalam....
thanks singgah sini :)

:: Cik Nur :: said...

balas kunjungan..dan follow..dari segmen yg sama.. :)

puteri nur afiqah said...

@:: Cik Nur ::
thanks ^_^

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ye .. Niena dah follow .. Jom follow Niena semula .. http://nienasofea.blogspot.com/

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

puteri nur afiqah said...

@Niena Sofea
dah follow ^_^
nnti saya join...
memang teringin sgt nak join...

misshannajr said...

akak dtg buat kunjungan balas..salam perkenalan dr kak Hanna..ni sapa nama nak panggil ni? kalo ada ms tu jemput dtg blog akak ek :)

puteri nur afiqah said...

@misshannajr
hai kak hana ^_^
salam perkenalan jugak...
panggil saya puteri jer...
okey, ada masa saya singgah blog akak...

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

puteri nur afiqah said...

@9n0L4
thanks ^_^