25 January 2012

segmen: saya blogger baharu!


selamat malam semua! wah, tak pernah pun saya update entry malam2 macam ni kan? hihihi... okey... hari ni dgn penuh semangat wajanya, saya nak join segmen cik lyeen yang comel ni.... ha, kalau korang nak tau saya di tag oleh kak ieza mieza...

segmen yang saya nak join ni diberi nama 'segmen: saya blogger baharu!'. adakah saya ni blogger baharu?? hmmm.... rasanya saya ni masih dikira baru kot.. yela, saya berblogging ni kira2 dlm jangka masa 2 bulan 14 hari (jam dan saatt seperti biasa tak dapat dikenal pasti).. kira baru lagi kan cik lyeen?

motif kak lyeen buat segmen ni adalah untuk membantu blogger baru macam saya ni untuk mencari bloggers2 lain... baikkan cik lyeen kita ni....

panjang sangat dah kan saya melalut?? dah2.... jom kita tengok banner comei2 ni....
alolooo.... tomeinya banner ni... ditambah lagi dgn wajah cik lyeen yang ayu ni,
 memang sweet sangat banner ni kan?

tu baru je banner, cuba korang tengok blog cik lyeen ni.... cantik sangat2... (cik lyeen, ni bukan bodek tau!)...
ok... siapa2 yg dah rasa tertarik dgn muka cik lyeen yg kiut miut tu, gerak2kanlah cursor korang kat banner dan klik kat banner tu....

jom kita tag:

ye, dah siap dah!

~dah abis dah~



10 conteng-conteng:

Cik Lyeen said...

hhehee...tq kamu yang kiut....lyeen pun suka tgok blog kamu yg kiut miut ni....newaay, lyeen nk wish tq sgt2 taw sudi join segmen lyeen nie...lyeen bagi cupcakes la kat sini..ok..:) selamat berkenalan...^^

puteri nur afiqah said...

@Cik Lyeen
thank you kak leen yang kiut miut...
yea2... dpt cupcakes... ^_^
selamat berkenalan jugak...

ichie-spide said...

tenkiu sebab sudi tag saye! ^_^

puteri nur afiqah said...

@ichie-spide
welcome ^_^

Zay said...

very cute blog!!! i followwww ;)

puteri nur afiqah said...

@Zay
thanks ^_^

Cik Pensil said...

darii segmen yang sama jugak :)

http://cikpensil.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-blogger-baharu.html

selamat berkenalan :D

puteri nur afiqah said...

@Cik Pensil
selamat berkenalan jugak ^_^

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

hai..
nedy dri segmen yg sama jgk..

~follow blog kamu..

JOM, ke belog nedy pula.. =)

puteri nur afiqah said...

@*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_)
thanks follow ^_^