28 January 2012

sehari di asrama.... (part 3)

hello semua.... hari ni saya nak sambung berstory telling lagi.... memandangkan ni hari last saya bercuti2 di rumah, so terpaksalah saya combinekan part 3 dan part 4.....

okey, let's begin our story telling now....

hari tu saya ada ckp pasal malam gemilang kan?? actually, malam gemilang ni adalah malam dimana semua murid2 form 1 akan buat persembahan..... setiap rumah (nilam,delima, zamrud dan mutiara) akan bertanding sesama sendiri bagi merebut gelaran juara... (ala2 akademi fantasia gitu)... dan rumah yg menang markah meritnya akan ditambah.....

nak tau tak group saya buat persembahan apa? kitorang buat persembahan nasyid.... seronok kot....  tapi kan,masa latihan kan diorang semua tak series... main2... semua tak nak berlatih.... kitorang berlatih pun gitu2 jer.... 

tapi, bila time persembahan, semua org terkejut tengok persembahan kitorang... gempak kot... hihihi... angkat bakul sendiri nampak... tapi, rezeki tak menyebelahi kitorang... kitorang tak menang pun... nak tau kitorang dapat nombor last sekali.... kitorang dapat nombor last pun sbb kitorang buat persembahan lebih drpd masa yg ditetapkan... (haha.. tak puas hati)....

okey, lepas malam gemilang, kitorang pun start belajar... saya telah ditempatkan di kelas kindi... kelas kitorang paling ramai muridnya... homework masa cuti ni, banyakla jugak..... nasib baik dah siap..... okeylah sampai sini dulu cerita pasal i-Gop.......... tata semua......

~dah abis dah~



0 conteng-conteng: