19 February 2012

edit blog lagi dan lagi....

fuh.... setelah penat jari jemari yg lemah gemalai menggodek dan menaip segala macam tuto2, akhirnya siap jugak mengedit blog ni.... amacam??? ada perubahan tak???? la, still tak nampak jugak ke??? ni yg nak merajuk ni... takpe2 meh sini saya tunjukkan....

sebelum



selepas


sebelum

selepas

dah nampak kan??? amacam, cantik tak??? *perasan lebih

saya nak ucapkan berbanyak2 terima kasih kepada semua tutorial2 yg telah membantu saya dlm pengeditan blog ni...... and jutaan terima kasih jugak ditujukan khas kepada photoscape (yg telah membantu saya untuk buat title sidebar) dan jugak kepada GIMP (yg telah mentransparentkan header).... arigato gozaimasu yer.... sebagai hadiah, gambar korang telah pun dimuatkan sekali kat atas tu..... cuba tengok betul2.... suka tak???

okeyla, rasanya sampai sini dululah entry saya kali ni..... nak menaip pun dah tak larat dah sbb asyik dok menggodek2 tutorial tu je...... harap korang suka dgn muka baru blog yg segar bugar ni.... last but not least, tolong jagakan blog ni ye!!!!

~dah abis dah~
rasa makin bersemangat nak menaip entry lagi.... tapi apakan daya,
kena balik asrama dah..... huhu



4 conteng-conteng:

Cik Gadis Pink (Cik Pinky) said...

Huhu , cantek sudah blog ~~ .

Anyway, header tuh mmg cun sgt . :-)

Cik Adieb said...

betul lah tu , tmbh cantik :)

puteri nur afiqah said...

@Cik Gadis Pink (Cik Pinky)
huhu... thanks ye sbb puji... takde la cntik mana pun ^_^...

puteri nur afiqah said...

@Cik Adieb
thanks... ^_^