17 March 2012

appreciation.....

PERHATIAN: ENTRY INI BUKAN ENTRY YG MENUNJUKKAN KE'BELAGAK'KAN TETAPI HANYA UNTUK MENUNJUKKAN APPRECIATION KPD KORANG SAHAJA....


apa khabar semua blogger yg comel2 belaka?? hope korang semua sihat2 belaka ye.... hari ni saya menulis entry saya pada jam 8:21 pagi mengikut jam laptop... padahal jam realitinya baru pukul 7:21 pagi... pelik2

tadi, bila bukak dashboard kan, saya rasa sangat terkejut sambil tersenyum lebar sampai ke pipi... nak tau kenapa?
tengok gambar di atas ni...

takde apa2 yg menarik pun... bagi korang memang takde yg menarik, tapi bagi saya ia sangat2 menarik... *apa dia ni???*korang pun tertanya2 sambil buat muka comel korang tu... hihihi.... okeylah malas dah nak berteka teki teka tekuk dgn korang dah...

sebenarnya yg saya excited sgt ni sbb followers saya akhirnya dah ada 400 org... alhamdulillah... mungkin bagi korang *ek eleh baru 400.... booo....* (mungkin takde kot sbb korang semua baik hati)... tapi bagi saya 400 tu dah cukup bersyukur sgt2... perhatian lagi sekali.... entry ni bukan entry yg menunjukkan ke'belagak'kan yer!

saya nak ucapkan berjuta2 appreciation kepada semua followers yg sanggup follow blog yg sgt2 serba kekurangan ni... dan bermillion juta terima kasih saya ucapkan kepada ________ yg telah menjadi followers ke 400 saya... nak tau siapa dia..... jeng3.....

sila klik pada snapshot di atas untuk ke blog kak awa...

thanks a lot kak awa... sorry sebab tak dpt bagi apa2 sebagai tanda penghargaan.... and saya ambil kesempatan ini membuat muka comel sambil meminta maaf atas kesalahan yg telah saya buat... mungkin entry2 saya ni terlalu kasar atau terlalu boring atau terlalu gedik sgt2.... saya jugak nak minta maaf kalau blog saya ni terlalu buruk dan keanak2kan.... and saya nak minta maaf kalau saya tersalah komen atau terkomen merapu2 dgn entry korang semua.... biasalah kanak2 terlebih minum ribena mmg mcm ni.... dan saya nak minta maaf jugak kalau saya tak follow korang2 yg follow saya tu... sorry byk2.... 

kalau korang ada pendapat atau kritikan untuk blog saya ni, korang komen je yerk.. insyaallah saya akan cuba perbaiki....

p/s: sorry kalau entry ini terlebih dos gedik.... huhuhu

~dah abis dah~
rasa nak buat segmen sendiri la pulak lepas ni... korang setuju tak??
kalau setuju tolong kasi idea tentang nama segmennya boleh??
huhuhu




2 conteng-conteng:

shiema sufian said...

Alhamdulillah. COngrats awak. kepp it up oke (:

puteri nur afiqah said...

@shiema sufian
thanks sbb sokong saya ^_^
gud luck untuk akak...