11 March 2012

Segmen: Blog Review by Nurul Amanina

Hai semua, pada hari yg indah dan mulia ni.... saya dgn suka hatinya nak menjoin Segmen: Blog Review by Nurul Amanina.... saya telah ditag oleh orang misteri yg comel dan baik hati....


nak tahu siapa orang yg mengetag tu??? jeng jeng jeng....
-
-
-
-



now, jom kita tengok banner segmen ni....
nak join, klik kat banner.....

orang bertuah yang menjadi mangsa tag tuan Puteri (ceh, perasan jap) hari ni ialah..........
kak puteri hanisah

kak ain fiznia

jangan terkejut yerk! tarikh tutup dia pada pukul 3.00 petang ni.... so, jomlah cepat2 join yerk!

~dah abis dah~