12 March 2012

Segmen Cuti Sekolah: Kumpul Link untuk Blowalking

hello semua.... hari ni,sambil tengok cerita Tipah Vavavoom ni, saya nak join satu segmen menarik oleh kak Nabila... nak tau tak segmen apa??

Segmen Cuti Sekolah: Kumpul Link untuk Blogwalking

sekarang ni kan tengah cuti sekolah.. jadi, apa salahnya cuti2 sekolah ni kita gunakan untuk berblogwalking, betul tak?? bolehlah tengok blog2 korang yg comel2 tu......

macammana?? korang rasa nak join tak?? kalau nak join klik kat banner di bawah....
-
-
-
-
-
aish, mana bannernya ni???
-
-
-
-
-

cantik tak banner segmen ni???

ni syarat2 untuk join segmen ni....

1. Follow Blog Ini? Yes,untuk perkembangan seterusnya.
2. Buat Entri? Yes.
 Title - Segmen : Jom Kumpul Link Untuk Blogwalking!
 Letak banner comot tu dan link kan semula kesini
 Tag? Terserah :)
 Tarikh Tutup 12 March 2012 Jam 6Petang
 Publish Entri Anda
3. Sent Link Entri anda ke kotak komen di entri ini sebelum 12 March 2012 Jam 6 Petang iaitu esok
4. Sebarang perubahan akan diberitahu kemudian.
5. Semua Link Akan DiHimpunkan Di Entri Lain Esok setelah segmen ni tamat

*copied from blog kak nabila
semudah 1,2,3 macam spagetti prego tu je kan?? so, apa lagi.... cepat2lah halakan cursor korang dan klik kat banner cantik tu tau...
tarikh tutup dia petang ni!!!! so, join cepat yer!

~dah abis dah~



16 conteng-conteng:

shiema sufian said...

366th Shiema singgah sini, kalau tak keberatan jom follow shiema pula (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html

puteri nur afiqah said...

@shiema sufian
thanks singgah sini...
saya akan visit blog kak shiema.. ^_^

FyNaz HanI said...

hai , done follow you .. singgah la blog saya kalau sudi
http://itsjustanordinarygirl.blogspot.com/

farah.fauzi said...

singgah sini jalan2

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html

nk follow..tp xbole..sbb da follow..hee~

maidah mazni said...

menjejak kembali jejak yang ditinggalkan...hehehe...da follow...:)

maidah mazni said...

menjejak kembali jejak yang ditinggalkan...hehehe...da follow...:)

puteri nur afiqah said...

@farah.fauzi
thanks singgah sini... hihi ^_^

puteri nur afiqah said...

@maidah mazni
thanks ^_^

nabila azmi said...

hi..done follow blog comel ni=)=)

puteri nur afiqah said...

@nabila azmi
thanks ^_^

Arol Mubin said...

Hai! Salam perkenalan daripada Arol Mubin. Sorry, lambat datang sini. Sibuk dengan kelas tambahan. Hehe! :D

puteri nur afiqah said...

@Arol Mubin
salam perkenalan ^_^

Nurul said...

trimas sbb follow blog sye :D

puteri nur afiqah said...

@Nurul
sama2 ^_^

[ wanni ] said...

dah follow awak!! :D

puteri nur afiqah said...

@[ wanni ]
thanks... ^_^