22 April 2012

SEGMEN: JOM KENALI BLOG SAYA

miss Z berceloteh
nak join klik banner...

nak tahu sejarah blog saya?? yg pastinya sejarah blog saya ni bukan macam sejarah pembentukan negeri melaka tu yerk... hoho....

waktu saya berumur 8 tahun (maybe) kakak saya tunjukkan saya satu blog yg sgt best... blog apa?? ini dia...
waktu tu teringin jugak nak buat blog, tapi waktu tu kecik lagi... mana tahu apa2... sampai la saya tahun 6 ada seorang budak comel bernama erysha ni dia tunjukkan saya blog dia yg cantik dan comel tu... berkat dorongan dan semangat drpd dia, akhirnya pada 11.11.11 (cantik tak tarikh ni??) terhasilkan sebuah princess diary setelah 6 buah blog mati syahid dalam pembikinan blog ni... and ni adalah entry saya yg pertama.... hoho.... ----- hello------

kenapa nama blog ni princess diary?? ok, sebenarnya time tu saya tak tahu nak kasi nama blog ni apa, so, saya pun letak nama tu.... actually saya rasa nama tu agak gedik kot tapi sayang nak buang nama tu.. huhu.. tujuan saya berblog ni sebenarnya untuk isi masa lapang je + tukar mood sbb dah bosan dgn facebook tu... huhuhu..

okey, rasanya tu je kot serba sedikit pasal blog saya.... and bagi yg belum kenal saya...
hajimemashite.... watashiwa puteri nur afiqah desu... baru berumur 13 tahun...
suka sgt dgn colour purple.... nak tahu lebih lanjut... sila klik sini yer..
harap maaf... no fon dan alamat rumah tidak disediakan... hihi...
hope korang sudi baca blog saya yg serba kekurangan ni yerk... happy blogging......

* sori kalau entry ni agak gedik.....

~dah abis dah~
jom join segmen ni tau!!



9 conteng-conteng:

MISS Z BERCELOTEH said...

Terima kasih sebab sudi join segmen miss z...
jom terjah blogger lain pula

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

FL blogh0use said...

hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

Cendawan Merah said...

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

Lily said...

Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

Yuyu Ashari said...

jalan dr segmen sama. weheee. :)

Yatt Moore said...

Salam... dari segmen yang sama...
Jum join segmen ni jugak...ada hadiah... =)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html

NasZ said...

salam kenal. dah follow awak.


terjah sini dari segmen miss Z.

TOLONG KLIK SINI DAN TEKAN VOTE. TERIMA KASIH

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Rafflesia™ said...

as-salam dan hi,

datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html


syieda,

puteri nur afiqah said...

ok semua.... thanks...