28 May 2012

cuti2 malaysia!!!!

hello and assalamualaikum semua.... lamanya dah tak menaip ni kan??? sampai2 jari ni pun bergetar2 nak menaip ni.... huhu....

anyway, memandangkan semua org sekarang tengah berada dlm mood cuti2 Malaysia, saya ingin ucapkan selamat bercuti ya!!! dan bagi semua yang nak balik ke kampung atau bercuti2 Malaysia, ingatlah pesanan free of charge ni...
PANDU CERMAT JIWA SELAMAT... INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG..
ANDA MAMPU MENGUBAHNYA....
saya, karam di laut asam di darat melaporkan bagi pihak TV99...

melalut di tengah malam2 buta ni.....

korang tanya saya bercuti kat mana cuti ni?? hoho, satu soalan yang sgt bagus... semestinya saya akan berhoneymoon puas2 dgn homework yg bertimbun2 ni.... huhu... baru ingat nak cuti rehat ni, tengok2 kerja sekolah menimbun2.. kalah ketinggian gunung everest tau tak???
   VS    

tengok.... kan saya dah cakap... gunung everest yg tinggi tu pun kalah dgn ketinggian homework saya tu...
tapi kan dalam banyak2 homework tu, takde satu pun yg berjaya menambat hati saya sbb yg sekarang di tgh bertakhta di hati saya ialah..... laptop ni dan.....

 
novel hijab sang pencinta dan cinta sufi....

mereka ni lah yg membuatkan mandi saya tak kenyang.. makan pun tak basah.... huhu... sampai termasuk dalam mimpi2 lagi semalam.....

okeylah, kesimpulannya di sini, saya nak ucapkan selamat bercuti2 malaysia untuk korang kat luar sana.... thanks byk2 ye sbb sudi mendengar bebelan dan lalutan saya malam2 buta ni...

~dah abis dah~


5 conteng-conteng:

Onitsuka_hana said...

bestnya cuti..

puteri nur afiqah said...

@Onitsuka_hana
hihihihi

nur anis said...

haipp..buat homework tu..huhu...

nur anis said...

haipp..buat homework tu..huhu...

puteri nur afiqah said...

@nur anis: hihihi