10 June 2012

titipan khas untuk korang...

Puteri Nur Afiqah bt. Megat Abdul Samat
                      Princess Diary,
Jalan New Post,
Taman Dashboard,
00000, Blogger,
Perak Darul Ridzuan.

10 JUN 2012.

     Menemui sahabat2 bloggerku yang dikasihi sekalian... Apa khabar semua? Semoga korang semua sihat2 sejahtera disamping blog2 korang yang tersayang. Saya di sini pun sihat sejahtera disamping 'princess diary' yang tercinta.

Blogger2 yang comel2 sekalian,
    Tujuan saya menulis surat ini adalah utuk mengucapkan terima kasih kepada korang semua kerana telah sudi memeriahkan cuti sekolah ini. Terima kasih kepada korang sebab sudi membaca dan mengomen entry2 saya yang kadang2 merapu dan merepek tu. Terima kasih juga saya ucapkan kepada korang yang sudi menjerit terlalak2 dekat shoutbox saya tu. Terima kasih juga kerana telah sudi memenuhkan dashboard saya dengan entry2 korang yang meletup sampai habis dashboard saya hangus.Teima kasih juga kepada semua yang sudi meng'follow' saya.. Kenapa tiba2 saya rasa macam artis yang bagi ucapan sebab menang anugerah bintang paling popular ni? huhu.. Kesimpulannya, bertrillion2 terima kasih saya ucapkan kepada korang semua.jasamu dikenang..

    Mesti korang semua tertanya2 kenapa tiba2 saya menulis se'syahdu' ini kan? Rasanya mungkin ramai yang dah tahu bahawa cuti sekolah sudah sampai ke penghujungnya.. Dan bila cuti sekolah dah habis, mestilah saya kena balik I-Gop yang tercinta tu. huwaa... Tak sanggup rasanya nak tinggalkan princess diary ni... namun, apakan daya saya... huhuhuhu

Blogger2 yang baik hati sekalian,
    Saya dengan rasa rendah dirinya ingin memohon ihsan dan bantuan blogger2 sekalian untuk menjaga princess diary ni sepanjang 6 minggu saya tiada di rumah. Pastikan korang berikan makanan yang secukupnya pada princess diary ini dan menu yang mesti ada ialah kentang goreng ya... nyum2.... Janganlah korang jemu2 untuk singgah di blog saya walaupun hanya ada habuk yang boleh ditatap. Kalau boleh tolong bersihkan habuk tu ya...

    Akhir kata, saya ingin menyusun 20 jari tangan dan kaki andai ada kesilapan dan kesalahan sepanjang 2 minggu saya menulis entry. Selamat bersekolah, selamat ber'universiti' dan selamat bekerja saya ucapkan untuk korang semua..

Sahabatmu,
Karam Singh Walia     Puteri Nur Afiqah.


~dah abis dah~
i mean today~




6 conteng-conteng:

babycomel said...

selamat belajar ye..
baby follow adik kat sini

Misz Mieza said...

Belajae rerajin..! ^^,

Fazi Isma said...

tag kamu cni =)

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

puteri nur afiqah said...

@babycomel
ok...
thanks ^_^

puteri nur afiqah said...

@Misz Mieza
ok... thanks ^_^

puteri nur afiqah said...

@Fazi Isma
thanks... ada masa saya join..