25 November 2012

1st Segmen : Jom Follow Blog Saya by MissYanaa

hello semua penduduk di muka bumi... dah bangun?? mesti lah dah kan? kalau tak, siapa yg dok terpacak kat depan laptop tu... huhu :)

hurm... memandangkan rasa ke'boring'an dah makin menjadi2 sekarang, so I decided to join segmen... huhu,dah lama sangat tak join segmen2 ni kan.. so, tadi saya pun tengoklah kat dashboard tu.. fuyoo.. memang banyak betul segmen2 yg menarik... memang sekarang ni musim bersegmen yerk? belek punya belek, akhirnya, jumpa lah satu segmen yang menarik hati saya...

dari sini la saya jumpa segmen ni...

mesti korang dah tak sabar2 kan nak join segmen ni? okey, kalau korang nak join, klik banner comel ni tau!!

klik la saya yang comel ni!!

ok, dah siap!! ha, lupa pulak nak cakap.. sebelum korang join, jangan lupa baca syarat2nya dulu tau....


 cepat!! cepat! tarikh tutup segmen ni ialah pada 30 November ni!!


~dah abis dah~




8 conteng-conteng:

Miss Light of Happiness said...

dah follow sini.... thanks sudi singgah...~ :)

salam ukhuwah... happy blogging...~ :D

puteri nur afiqah said...

@Miss Light of Happiness
thanks sudi follow..
salam ukhuwah :D

Dianaa said...

balas kunjungan dari segmen yg sama dan follow blog ni ^^

jom join giveaway dari FD
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

puteri nur afiqah said...

@Dianaa
thanks follow... ^_^
ada mase saya join giveaway tu yerk!

NaSriZ FaRdiSza said...

bls kunjungan kt cni...dr segmen yg sm...dh follow...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya.html

puteri nur afiqah said...

@NaSriZ FaRdiSza
thanks sudi follow:)

Azyyati Zulkifli said...

membalas kunjungan .. :)

Puteri Afiqah said...

@Azyyati Zulkifli
thanks :)