16 December 2012

entry ini khas untukmu.. :)

moshi2 semua 

 entry ini khas untukmu.. :)
errr... macam pelik je tajuk entry hari ni.. hurmm... siapakah mu yang dimaksudkan tu ?? boypreng ?? buayapreng ?? oh.. tidak !!  mereka tak termasuk dalam draft pon.. apatah lagi dalam entry..*merepek lagi*..
ekceli this entri is for.... 

cerita ceriti kisah hidup cik siti

milik siapakah header ini ? ha, ngaku cepat ! hehe.... just kidding.... header ni adalah milik blog Cik Siti... 
err.. siapa cik siti ni ? dia ni tuan puteri  daripada alam kayangan mana ? hurmmm... cik siti ni sebenarnya adalah Followers ke 600 blog princess diary.. kira followers bertuahla ni... 

meh sini saya review  sikit blog cik siti ni... bismillahirrahmanirrahim... *first time review orang*
 suka dengan header blog ni.. cantik + comel je.. especially quote tu..menarik sangat.. pandai cik siti pilih..
 tema kaler oren lembut.. cantik.. sedap mata memandang
 loading pon okey2 je kot.. kalau nak check berat dan loading blog, klik sini
 blog yang kemas dan tak terlalu banyak widget...
fuh... lega sudah... by the way,saya pon dah follow blog kak siti.. 

 errr..hadiah ? sori yer kak siti, saya tak mampu nak bagi hadiah ... cuma ni je yang saya mampu bagi..hope kak siti sudi terima... 

sori kalau buruk.. baru first time buat... 

jom terjah blog cik siti...klik sini 

kepada semua blogger yang sudi membaca sudi singgah  dan sudi follow blog yang serba kekurangan ni,..  terima kasih banyak2... tanpa korang, takkan wujud la followers ke 600 ni.. kalau ada salah dan silap sepanjang saya menulis ni, harap korang maafkan.. tegur2 la saya kalau saya ada buat salah 

kepada sesiapa yang follow saya tapi saya tak follow korang balik... saya minta maaf  sangat2.. bukan saya berniat untuk tak follow korang.. saya tak boleh nak follow kalau takde benda alah 'join this site' tu.. sori banyak2... *nak nangis  dah ni*

kepada bloggers2 sekalian, teruskan menulis tau  ! sharelah apa2 ilmu pengetahuan  atau pengalaman korang kat dalam blog korang tau.. 


last but not least, hepi blogging... 



~dah abis dah~



4 conteng-conteng:

eimah siti said...

wahhhhh..thanks ye sebab review blog cik siti yang tak seberapa ni...hehe

Cinta Misteri said...

Wah, blog cik siti direview jugak.

Puteri Afiqah said...

@eimah siti
sama2 :)

Puteri Afiqah said...

@Cinta Misteri
hihi :)