07 December 2012

mission complete !

moshi2 semua... fuh, rindu sungguh jari ni nak menaip entry.. huhu..

*eh2, betul ke ni blog Princess Diary ? ke saya tersalah alamat yer ? *

alhamdullilah, akhirnya selepas 3 hari berhempas pulas mengedit blog ni, akhirnya hari ni pada tanggal 7 Disember 2012 jam 9:30 pagi, blog ni berjaya di edit 100 %...  yea, my mission completed !

 snapshot blog yang telah diedit..

seriously, macam2 cabaran yang saya hadapi masa nak edit blog ni.. berpinar2 mata  saya dok merenung kod2 edit html tu.. dengan line internet yang sangat sangat sangat laju  mengalahkan siput yang sedang merangkak.. huhu.. tapi, it's okay.. saya tak kesah pun.. yang penting, blog ni dapat pakai 'baju'  baru.. anggaplah ni hadiah  sempena hari jadi awak yang pertama pada 11.11.11 ye, Princess Diary.. *baru sedar yang tarikh tu sangat cantik.. hehe * ups, lupa pulak nak wish.. happy belated birthday ! 

terima kasih  sangat-sangat kepada tutorial2 yang tak jemu2 bagi tunjuk ajar kat saya.. arigato gozaimasu ! especially kepada kak una sebab bagi saya curik background tu.. huhu.. jangan laporkan kat polis tau.. 

dan tibalah masanya untuk saya menimbang berat badan blog saya ni.. macam terlebih obes je.. huhu.. ish, apasal jantung ni asyik dup dap dup dap je  ?
-
-
-
err.. boleh la tu.. masih lagi tak overweight kan... tapi kan, macam mana lah 
blog ni boleh lagi berat daripada tuan punya blognye.. huhu

korang nak check berat blog korang tak?  klik sini ye...

hope korang boleh terima perubahan blog ni okey ? kalau ada apa2 lagi yang boleh diperbaiki, korang boleh komen  dekat comment box tu ataupun dekat shoutbox ye.. insyaallah, komen korang akan saya terima dengan hati yang terbuka dan saya akan cuba ubah apa yang patut.. 

sorry ye kepada blog2 yang saya masih belum singgah.. insyaallah, sesi blogwalking  saya akan berjalan seperti biasa.. blog siapa yang akan saya terjah ? tunggu..... 



~dah abis dah ~
next entry ? akan ditaip pada jam 12:00 nanti yer.. 



2 conteng-conteng:

Nurrul said...

Nice happy birthday buat blog ini ! ! ! ^^

Puteri Afiqah said...

@Nurrul
terima kasih :)