02 December 2012

SEGMEN: Blogwalking On December by Sandra

moshi2 semua...

hari ni saya nak join satu lagi segmen.. *wah2, mentang2 cuti sekolah , semua segmen kau nak join ye*.. huhu.. ekceli, saya dah lama sangat2 tak join segmen... *padahal baru 9 hari lepas saya join segmen*....

hari ni saya nak join segmen yang diberi nama SEGMEN: Blogwalking On December by Sandra.. 'Blogwalking' .. hurm, dah jadi hobi saya time cuti sekolah ni... okey, kalau korang rasa nak join, klik kat banner comel tu...

kat bawah ni adalah syarat2 untuk join segmen yang dicuri dari blog Kak Sandra...
klik untuk tumbesaran dan pembesaran yang extra 

okey, sekarang saya nak storey morey  sikit tentang blog saya ni..

   blog ni mula melihat dunia dan mula menguwekk pada 11 November 2011..  *6 hari sebelum keputusan UPSR dikeluarkan*.. umur blog ni baru 1 tahun 21 hari.. *muda lagi kan?* masih lagi bertatih2 dalam dunia blogging ni*maklumlah tak reti nak berjalan lagi.. * diberi nama 'Princess Diary' sebab saya ni suka berangan nak jadi tuan puteri *mentang2lah nama kau Puteri*.. blog ni menjadi tempat merengek, merepek, merapu dan apa2 yang sama waktu dengannya.. blog ni diwarnai dengan kaler purple, biru dan pink which are my favourite colour....oh ya, lupa pulak.. terima kasih kepada 6 blog yang telah mati syahid sebelum ni.. tanpa korang, takkan wujudlah blog ni.. 

#eh, dah terpanjang la pulak :)

mangsa2 tag yang comel, cun dan yang seangkatan dengannya 

 la la la la 

selamat berblogwalking.. 



~dah abis dah~




32 conteng-conteng:

Dianaa said...

thanks tag ^^

Puteri Afiqah said...

@Dianaa
welcome :)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Puteri Afiqah said...

@cerita best
terima kasih sudi singgah sini :)

nsyamMie said...

singgah ke blog saya :D

http://nsyammie.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

Puteri Afiqah said...

@nsyamMie
ok.. dah singgah :)

chenta abBy said...

done follow,,btw,,cute blog..;))

wawa lalola said...

da follow balik ... dr segmen same :)

Puteri Afiqah said...

@chenta abBy
makacih sbb follow :)

Puteri Afiqah said...

@wawa lalola
thanks :)

pfieya said...

Blogwalking..singgah ye..comelnya blog :)

Nurfaezah Abdullah said...

awaakk tq sudi follow blog sy ^^ i am your blog #529 follower ^^

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

Puteri Afiqah said...

@pfieya
hihi.. makaceh... :)

Puteri Afiqah said...

@Nurfaezah Abdullah
sama2..
thanks sudi follow :)

Liyana Izzaty said...

Singgah Sini , Done Follow ! Follow me back :D

http://liyanasecreat.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

Puteri Afiqah said...

@Liyana Izzaty
oh, okey!
thanks follow sini :)

fatin amalina husna said...

selamat bersegmen..=)

Nurain Syahirah said...

Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

\\ Izzah // said...

Thanks singggah blog kitee ;) Dr segmen yg same , hihi kembali terjah ! ^_^

Puteri Afiqah said...

@fatin amalina husna
arigato gozaimasu :)

Puteri Afiqah said...

@Nurain Syahirah
thanks jemput saya..
ada masa saya join.. :)

Puteri Afiqah said...

@\\ Izzah //
hihi.. mekacih.. :)

butterfly said...

dari segmen yg same... done follow!!!!

Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013
& byk lg...
http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

cepat!!!!! tarikh tamat 10/12/2012 tingaal 3 hari je!!!!!

Puteri Afiqah said...

@butterfly
thanks.. :)
ada masa saya join..

Farah Annur said...

singgah dari segmen yg sama..done follow

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

Puteri Afiqah said...

@Farah Annur
okeyh.. mekasih :)

Mimie Najib said...

ok la tu dik nak pulun segala segmen yng ada time cuti sekolah ni..akk pula dah keje..terkejar2 juga masanya..hehe..

apa2 pun, selamat berblogwalking.. ^_^

Puteri Afiqah said...

@Mimie Najib
hihi.. :)
okey, terima kasih..

Ayu sukatiakula said...

mekasih dik sudi singgah blog akak..n sudi folo

folo u back

puteri nur afiqah said...

@Ayu sukatiakula
sama2 :)
mekasih sbb follow balik..

shima said...

Jemput join :)
http://shimastory.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-disember2012-by.html

Puteri Afiqah said...

shima thanks invite saya :)