24 December 2012

Segmen : Review Blog By Fateha Halim

moshi2 semua

Guess what i'm doing now ? Ya, dah tentulah saya sedang menaip entri dan korang pulak sedang membaca apa yang ditaip oleh saya yang sedang menaip.. Got it ? Dan di sebelah saya terdapat satu makhluk oren yang bergolek gedik gedik dan makhluk itu bernama.... KUCING..

Si kucing oren ni asyik mengiau mengiau dari tadi... Saya pun cakap la kat kucing ni yang saya nak join
Segmen : Review Blog By Fateha Halim... Terus kucing tu berhenti mengiau.. Percaya tak ? Tak kira. korang kena percaya jugak... 

So, tamatlah alkisah saya dan kucing.. Okey, kalau korang nak join segmen ni.. klik banner kar bawah  ni ..


nota bodek gedik gedik.... 
 Hai akak comel comel ! Saya ni tak pernah kena review.. *fakta atau auta ? * Jadi, saya nak sangat kena review dengan akak.. Sebab, saya nak tahu apa yang terkurang dalam blog saya ni.. Manalah tau nanti blog saya boleh jadi super duper ohsem macam blog kak Fateha...Hikhik.. Kak Fateha ada rasa tak magnet sedang menarik akak untuk review blog ni ? Hihihi.. 

Rasanya sampai sini je lah dulu.. Tangan saya ni kalau dibiarkan menaip nanti macam macam benda merapu yang keluar .. Hihi



~dah abis dah~



9 conteng-conteng:

dya bunga said...

slmt bersegmen dik..:D

Puteri Afiqah said...

@dya bunga
terima kasih kak :)

Fateha Halim said...

Thanks for joining :) *big bow*

Reiko Masashi said...

gud luck 4 your segmen:)

P/s : bleh tlg bg tau x web pe yg wt blog akak ada malware msa adk bka 2?
sbb akak cek dkt google webmaster xda plak..hrap dpt tlg :)

Reiko Masashi said...

gud luck 4 your segmen:)

P/s : bleh tlg bg tau x web pe yg wt blog akak ada malware msa adk bka 2?
sbb akak cek dkt google webmaster xda plak..hrap dpt tlg :)

Puteri Afiqah said...

Fateha Halim welcome :)

Puteri Afiqah said...

Reiko Masashi thanks..
nanti saya inform kat blog akak ye :)

butterfly said...

menarik!

Puteri Afiqah said...

butterfly huhu :)