15 December 2012

Short Segment by Nurhanim-ehier

moshi2 semua !

yeay,  hari ni saya nak join 'Short Segment by Nurhanim-ehier' ..


nak join ? picit banner tu  dengan lemah lembut...

syarat2 segmen ni senang macam 0 + 0 je... 

1. Buat entry "Short Segmentby Nurhanim-ehier" letak banner dan backlink ke entry ni.
2. Follow blog dan follow twitter hanim.
3. Tinggalkan link entry (bukan link blog) anda di bahagian comment entry ini.
4. Tag seorang ataupun dua kalau nak.

senang je..kan ? kan ? semudah 1,2, 3, spageti enak tersedia  ... eh! silap tagline la pulak ! semudah 1, 2, 3, hadiah  menarik tersedia...

tarikh luput segmen ni ialah pada 16 Disember 2012...eh ? bila tu? esok la kan? so, jom ramai2 kita meriahkan segmen gempak dan hebakk ni... 

saya nak tag....  awak yang cun melecun...



~dah abis dah~



4 conteng-conteng:

Nur hanim said...

Thanks join. Cantik tagline tu xD List peserta telah di update.

puteri nur afiqah said...

@Nur hanim
welcome :) hihi

Budak Ewan said...

segmen lagi :D

Puteri Afiqah said...

Budak Ewan hihi :)