27 March 2013

Jom makan vitamin !

moshi2 semua :)

Wah.. dah lama betul yerk saya tak mengupdate kan ? Dah bersawang- sawang dah blog ni.. huhu.. Kejap ea.. nak buat kerja- kerja pembersihan sikit..
-
-
-

Loading.. Please don't turn off the server..

-
-
-
Okey, dah selesaipun.. Semua habuk dah dimusnahkan.. Bukan sengaja tak nak mengupdate, tapi lately ni saya agak sibuk menyelesaikan homework geografi sampai sel- sel otak saya dah hampir nak terputus.. Sebab tu la tak de idea nak menaip..

Okey, saya nak tanya korang satu soalan.. Err.. Bukan satu.. Banyak sebenarnya.. Okey, now get ready with your pen and paper.. *err.. main2 jer* Soalannya berbunyi begini..Korang ada rasa sakit hati tak ? Rasa hati tak tenang ke ? Rasa jealous, iri hati dan yang sama waktu dengannya? Ha ! Jawab cepat !

Yeah ! mesti semua orang pernah rasa kan ? Okey, jangan risau.. Hari ni Doktor puteri nak bagi korang ubat atau dalam erti kata lain vitamin.. Vitamin ni free of charge.. Tak payah bayar.. Rasanya pun tak pahit.. Sweet2 gitu.. Nak tahu apa vitaminnya ? Tadaaaaa.....


Ubat bagi hati yang berpenyakit. (Sumber : Ubat Hati - OPICK )

Inilah vitaminnya ! Nanti kalau korang rasa hati korang rosak atau terluka atau terkena elektrik shock, cepat- cepatlah 'makan' vitamin ni.. Awalnya maybe akan rasa susah dan akan rasa 'pahit' nya vitamin ni, tapi bila hari-hari kita 'makan' ubat ni.. insyaAllah lama- lama akan terasa betapa manisnya ubat ni.. *note for myself*

nota hati...



Allah sentiasa bersama kita.. Ingat, kalau kita rasa susah, mengadulah pada Allah.. Kalau Allah tak bagi apa yang kita nak, jangan mengeluh ! Maybe Allah nak bagi yang lebih baik untuk kita...

Photo: Allah always loves us more, kan? :D

sorry for this short entry.. Idea masih belum muncul lagi.. InsyaAllah, saya akan kembali lagi dengan entri- entri lain.. 




5 conteng-conteng:

Iehah Farihah said...

thank for sharing dear..huk2

eimuizduaf said...

Nice sharing :D . Hehehee .

Puteri Afiqah said...

Iehah Farihah welcome :)
eimuizduaf thanks :)

AiSyA LiEzA said...

@Puteri Afiqah kena ubat cepat2... nnti kritikal!! huhu

Puteri Afiqah said...

AiSyA LiEzA betul2 :) huhu~