03 June 2013

First Segmen by Princess : Indahnya Kata- Kata

Moshi2 semua

SEGMEN TAMAT !

Entri ni dilekat dengan gam gajah cap ayam...
Scroll ke bawah untuk entri baru :)

Dup Dap Dup Dap.. Boom !! Eh, jantung siapa yang meletop tu ? Tu jantung  saya la... jantung ni dah meletop akibat kedebar- debaran yang keterlampauan... huhu

So, hari ni saya nak buat SEGMEN.. ha ? Buat segmen ! *terlopong enamploh saat*.. err, macam pelikkan.. Tapi itulah hakikat yang perlu korang terima.. huhu.. Well, we need improvement right ? So, segmen saya yang pertama ni bertajuk.. " First Segmen by Princess : Indahnya Kata- Kata"

sori kalau banner ni terlampau err... tak comel.. maklumlah. Baru belajar...

So, teringin tak nak join segmen ni ? Kalau teringin, jom baca syarat- syaratnya dulu.. 

 Baca syarat ni sampai habis dan ikut semua syarat yang ditetapkan
 Follow blog ni.. Hukum wajib atau sunat tak ditetapkan.. tapi kalau nak senang dapat info baru tentang segmen ni, anda digalakkan follow.. hihi..
 Buat satu entri yang bertajuk First Segmen by Princess : Indahnya Kata- Kata.. Kalau rasa tajuk tu panjang sangat dan korang malas nak taip panjang2, korang copy paste je.. hikhik
 Tempekkan banner huduss tu pada entri korang.. Backlink kan ke blog ni..
 Dalam entri korang tu, sertakan satu quote favourite korang yang korang rasa menarik.. Kalau ada gambar lagi okey...
 Terangkan serba sedikit tentang quote anda tu.. *Tak semestinya panjang*.. Kalau tak tau nak buat camne, rujuk entri ni                          Tagkan rakan korang *kalau nak la.. *.. Kalau korang nak tag, pastikan korang inform kat orang yang ditag tu..
 Done ! Publish dan letakkan link entri korang kat kotak komen blog saya

Err.. nampak macam panjang sangat kan syaratnye.. Tapi, jangan risau.. syaratnye senang je... Segmen ni berakhir pada 5 Jun (Rabu) 6 Jun (Khamis) *tarikh dipanjangkan* pada jam 7.00 pagi..

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan
 Quote yang menarik
 Entri paling penuh lemak berkrim dan sedap untuk dimakan atau dalam erti kata lain, entri paling kreatif

Ada hadiah disediakan.. Tapi, maaflah, hadiahnya biasa- biasa je
 Review blog + bloglist (5 orang pemenang utama)
 Bloglist (5 orang pemenang sampingan yang dipilih menggunakan Random. org)

Sori yerk kalau segmen ni kurang menarik.. First time buat segmen ni.. huhu.. Harap korang sudi join and support first segmen saya ni..  With the name of Allah, saya merasmikan segmen ni :)




~dah abis dah~



28 conteng-conteng:

Haruno Hana 하나 said...

join! :)

http://www.hanasays.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Nur Aqilah said...

join. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Balqis Azzahra Shamsul Anuar said...

saya join. :)
http://balqisppgz.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Sharifah Amarina said...

Join ^^ - http://sharifahamarina.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

sizziey darliana said...

http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

tenku butang said...

GOOD LUCK YUNK.. [=)

tenku butang said...

nak join tp mengantuk dh ni.. baru sapai KL.. balik dari kg..

anis syaera said...

anis join :)

http://chenta-spanarskru.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Nana Liena said...

yeay..kita dah join..hehe

http://nanaownlife.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata_4.html

Deq's Qienz said...

rajin dia buat segmen ya..smg bjaya gan segmen ini ya

ikhwan yusuff said...

join this segment

http://duniakita94.blogspot.com/2013/06/assalamualaikum-w.html

S.K.A said...

Bismillah...Join =)

http://minus-ska.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Arrien ::@man!:: said...

tq jemput sye..nnty kalau semapt saye join yea :)

AiSyA LiEzA said...

saya join :)

http://aisyalieza.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Aniq Bukhary said...

Support n join :)

http://aniqbukhary.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

IDAH RASHID said...

good luck for the first segmen^^

Nao Mei said...

cik akak join


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

hidayah said...

join sekali sini :)

http://rainingofmylife.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Eda Johari said...

DONE :)

http://edaeri.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Keyme Keymoo said...

keyme join tau !

http://keymekeymoo.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

nida zin said...

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

taShira Sha said...

http://ohthrillers.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

ayu join...

Puteri Hanisah said...

join up!
http://nysahanysa97.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Myy Sara said...

http://sayabudakperempuan.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

Myy join :)

Hazirah Muslim said...

http://www.hazirahmuslim.my/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html
joined :)

efa fatehah said...

Hai Hai Hai.Maaf join segmen ni lambat.Terima kasih jemput saya ^_^

Ini dia linknya :
http://behindmydimplesmiles.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

marniey zul said...

saya joined yeee. :D

http://dekayangan.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html