04 June 2013

tujuh- tujuh- tujuh :)

Moshi- moshi semua


Eh ! Apekebenda nye yang tujuh - tujuh -tujuh tu ? Ekceli, tu nombor follower saya bila saya tengok kat dashboard semalam.. Entri ni khas untuk my dear tujuh- tujuh- tujuh tu... 


Siapakah si gadis misteri ni ? Nak tau ??
-
-
-
Tadaaa !!


yeah ! itulah follower saya yang ke 777.. Okey, meh kita kenal sikit dengan pemilik blog ni.. Nama diberi Nur Auni Liyana..  Saya panggil kak Auni yerk ? sedap nama kak Auni.. Kak Auni ni berasal daripada Kelantan.. Umur kak Auni ni baru 16 tahun.. Wah, baru enamblas tahun dah ada blog yang hebak... Link blog ni pun terbaik !! Maybe kak Auni minat Boboiboy kot.. tu yang jadi papazola tu.. huhu.. Kebenaran tak pernah menipu ! *ehh, betul ke tagline papazola ni ? *

Meh saya nak rebiu sikit blog ni
 Blog ni bertemakan kaler biru.. Sejuk mata memandang.. Ada sikit kaler ping2 di situ.. Combination yang serasi bersama..
 Header pon comel2 je..
 Tulisan pon senang dibaca.. Sesuai untuk orang rabun macam saya ni..
 Yang paling saya suka pasal blog ni ialah burung pink comel kat belah kiri blog tu.. Aww.. comel sangat.. Aku tergoda~ *haha.. tergedik pulak*
 Takde widget2 tak penting kat sidebar.. Semuanya mesra alam.. Pendek kata, blog yang kemas..
Loading pon okey2 je.. Cuma kalau boleh kurangkan bilangan post dalam 1 page untuk mengelakkan blog terkena penyakit obesiti..

Done rebiu.. Sori yerk.. Saya ni tak pandai nak merebiu.. huhu

Sebagai tanda penghargaan dan terima kasih, saya ada hadiah untuk kak Auni.. Harap kak Auni sudi terima..
-
-
-
Teng tereng !!
free header for you..
size 800 x 300
already transparent...

sori ye kalau buruk.. Tangan kayu ni menggatal sangat nak buat header.. Ni la jadinya.. Huhu... Apepon, salam perkenalan.. Thanks sudi follow blog serba kekurangan ni.. Hepi blogging and keep updating yer..



~dah abis dah~



5 conteng-conteng:

Nurfaezah Abdullah said...

waa nice no hehe pikir no ekor tadi hee just kidding

Puteri Afiqah said...

Nurfaezah Abdullah hehe :)

AiSyA LiEzA said...

tahniah :) ingtkan apa la tadi..ehheheh xD

Auni Liyana said...

thnks sebab sudi review blog kak Auni..btw, blogu pun cntik.. comel sgt2.. insy'lah akak akan guna header tu, but skrg tkleh guna psl line lambatttt ! Thnk you for everything.. psl post tu, ok ! akak akn kurangkan, mybe 2 post dlm 1 page boleyy tak? kite ni new blogger..tk brapa nak tahu psl blog nie..Hehee..:)

Puteri Afiqah said...

AiSyA LiEzA thanks :) hehee
Auni Liyana sama2 :) thanks sudi guna header tu.. boleh.. 2 post pon dah kira okey ^^